Barnwood Threshing Floor

Geeft een rustieke en natuurlijke Look & Feel aan elk interieur.

Barnwood threshing floor

Afkomst

Barnwood threshing floor is een zeer exclusief product, dat nauwelijks te krijgen is in Nederland. Wij importeren deze exclusieve houtsoort zelf uit Canada en de V.S., het barnwood diende daar als vloerdelen van eeuwenoude schuren. Kortom het barnwood draagt een verhaal met zich mee en geeft een rustieke en natuurlijke look & feel aan elk interieur.

 

Toepassingen

Dit product is uitermate geschikt voor binnen toepassingen en kan bij verschillende meubels worden toegepast. Zo kan het gebruikt worden als wandplank of salontafel.

 

Uiterlijk

Het barnwood is door het vele gebruik en ouderdom getekend, dit geeft het hout een uniek karakter en een stoere verweerde uitstraling. Wanneer het hout wordt geborsteld, krijgt het zijn originele houtkleur terug, zonder dat het karakter wordt aangetast.

De planken hebben een dikte van tussen de 35 mm en 45 mm. De planken kunnen gekantrecht worden geleverd maar is ook leverbaar met ruwe zijkanten. De breedte van de planken is variƫrend van 20 cm tot 35 cm, de lengte varieert van 150 cm t/m 550 cm.

 

Contact

Bent u geĆÆnteresseerd in barnwood threshing floor planken? Neem dan gerust contact met ons op! Voor meer informatie kunt u ons ook contacteren of het productblad downloaden.