Barnwood FIX concept

Exclusieve gevelbekleding met robuuste uitstraling

Barnwood Fix Concept

Kwaliteit door samenwerking en vakmanschap

Robuustbarnwood realiseert exclusieve gevelbekleding op zowel nieuwe als bestaande gevels. Met het totaalpakket Barnwood FIX concept, het resultaat van een geslaagde samenwerking met de gerenommeerde bedrijven Frencken en Borgh b.v., ontzorgt het kwaliteitsbedrijf de opdrachtgever en geeft het de klant advies over de juiste en beste oplossing. Het barnwood wordt vakkundig bevestigd en geeft een tijdloze, sfeervolle en robuuste uitstraling aan de gevel.

 

Barnwood FIX concept is het resultaat van een geslaagde samenwerking tussen drie hoogwaardige bedrijven. Bedrijven waar kwaliteit, vakmanschap en innovatie belangrijke drijfveren zijn. Ondernemingen die binnen hun vakgebied gelden als specialisten en openstaan voor technieken en visies van bedrijven buiten de branche. Dat een dergelijke samenwerking kan leiden tot prachtige resultaten, bewijst Barnwood FIX concept.

 

robuustbarnwood-logo

Robuustbarnwood importeert eiken barnwood uit Canada en Amerika en geldt in Nederland als de specialist op het gebied van dit karaktervolle hout. Robuustbarnwood garandeert dat het gebruikte hout van de beste en mooiste kwaliteit is. Het eiken barnwood – weathered grey barnwood oak – is afkomstig van eeuwenoude schuren in Canada en Amerika en is decennia lang blootgesteld aan weer en wind. Dit verleden zorgt voor de robuuste uitstraling van het eeuwenoude hout. Het internationaal opererende familiebedrijf draagt eveneens zorg voor het bekantrechten van het barnwood; een techniek om alle kanten van de planken recht te zagen.

 

Het in Weert gelegen Frencken, specialist in lijmen sinds 1901, zorgt voor het toepasbaar maken van het hout door middel van het sealen van de kopse kanten van de robuuste planken. Daarnaast levert en verwerkt het bedrijf de lijm indien er sprake is van bevestiging van de planken middels lijmen en schieten. Het zeer ervaren bedrijf heeft uitgebreide trekproeven in hun eigen laboratorium uitgevoerd. De resultaten zijn zeer positief en bevestigen de hoge verwachtingen van deze techniek.

 

Bevestigingsspecialist voor bouw en industrie Borgh b.v. uit Almere-Haven levert de unieke buitenankers waardoor de exclusieve gevelbekleding als het ware als een schil om de isolatie zweeft. Dit vakmanschap zorgt voor een optimale Rc-waarde en geeft de garantie dat het niet gaat lekken. Indien de klant kiest voor een schroefbevestiging van de barnwood-planken levert Borgh hier unieke schroeven voor. Net als Frencken geldt Borgh b.v. door het aanwezige vakmanschap als een zeer betrouwbare partner binnen Barnwood FIX concepts.

 

Totaalpakket

Barnwood FIX concepts is een hoogwaardig totaalpakket. Na bestelling van de gevelbekleding wordt de klant volledig ontzorgt. Uiteraard worden alle vragen beantwoord en is een bezoek bij de klant thuis mogelijk. Indien nodig wordt achterhout en isolatie op de gevel aangebracht. Omdat bij Robuust zeer ervaren mensen werkzaam zijn, kan het bedrijf de gehele montage voor zijn rekening nemen. Barnwood FIX concepts gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit. Tevreden klanten die kunnen genieten van een prachtig, tijdloos en exclusief resultaat. Een gevel om van te dromen. Een gevel die het leefgenot en de woning verrijkt.