Oude azobe scheepsplanken

Onverwoestbaar en onderhoudsvrij.

Oude azobe scheepsplanken

Afkomst

Azobe hout is hout dat jarenlang dienst heeft gedaan als ondergrond van het laaddek op oude schepen. De oude azobe scheepsplanken zijn met veel zorg geselecteerd en behoren tot de hardste houtsoorten ter wereld. Azobe is veel harder dan bijvoorbeeld bankirai hout.

 

Toepassingen

Ons hout is geheel “reclaimed wood” en hierdoor enorm duurzaam. Een terras in dit materiaal is onverwoestbaar en onderhoudsvrij. Het maakt je terras origineler met een rustieke uitstraling. Doordat deze houtsoort steeds zeldzamer is wordt hij bijna uitsluitend voor industriële toepassingen gebruikt.

We leveren azobe ook voor kleinschalig gebruik. Minimale afname is 5M². Beide zijden van de planken zijn bruikbaar. De ene kant is ietwat grover als de andere maar beide kanten zijn op hun eigen manier toepasbaar.

 

Uiterlijk

De planken verweren in een mooie grijze kleur met ‘chocolade’ tint als ondertoon. De planken kunnen desgewenst ook door ons geschuurd en gelakt worden waardoor ze een bijzondere hoogglans krijgen.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze oude azobe scheepsplanken? Neem dan gerust contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ons ook contacteren of kunt u het productblad downloaden.

Prijs per M²; €72,50 ex. btw. De planken zijn dan geborsteld.

Azobe planken_Base color - kopie