Barnwood Oak Montreal

Verweerd eiken Barnwood uit Canada en Amerika.

Barnwood Oak Montreal

Barnwood Oak Montreal s een zeer exclusief product, dat nauwelijks te krijgen is in Nederland. Wij importeren deze exclusieve eiken houtsoort zelf uit Canada en de V.S. Het barnwood is afkomstig van de binnenkant van de barns en heeft gefungeerd als de constructie van de barns. Het is door het gebruik getekend,  dit geeft het hout een uniek karakter, een stoere verweerde uitstraling.

 

Kortom het barnwood draagt een verhaal met zich mee en geeft een rustieke en natuurlijke look & feel aan elk interieur. Dit product is uitermate geschikt voor binnen toepassingen. Door bewerkingen van verschillende machines zijn de mogelijkheden talrijk! Zo gebruiken we het barnwood zelf om bijvoorbeeld tafels en wandplanken mee te maken.

 

De planken zijn veelal bruin (van licht tot donker) en hebben een dikte van tussen de 35 mm en 45 mm. De planken  kunnen gekantrecht, geborsteld en op dikte geschaafd geleverd worden. De breedte van de planken is variërend van 10 cm tot 30 cm, de lengte varieert van 150 cm t/m 550 cm.

 

Interesse in onze maatwerkmeubels? Neem dan gerust een kijkje op www.robuustmaatwerk.nl