Painted barnwood

De planken die op de Barns zaten en geverfd zijn.

Painted barnwood

Afkomst

Painted barnwood zijn de planken die op de barns zaten en geverfd zijn. Door invloeden van het weer is deze kleur vervaagd, maar het is wel nog gedeeltelijk zichtbaar. De planken zijn zowel beschikbaar in pine/hemlock als in eiken. Door bewerkingen van verschillende machines zijn de mogelijkheden talrijk!

 

Toepassingen

Deze planken kunnen voor veel binnenproducten gebruikt worden, zoals plafondbekleding en badkamermeubels. Verwerkt in je interieur of in een meubelstuk, in één kleur of een combinatie van kleuren, levert barnwood in kleur een bijzonder speels en origineel effect.

 

Uiterlijk

De verschillende soorten barnwood in de collectie van Robuust Maatwerk zijn ook verkrijgbaar in kleur. Wij beschikken over planken in de kleuren rood en groen. Het is heel goed te combineren in een stoer, eigenwijs en uniek interieur.

De planken hebben een dikte van tussen de 15 mm en 25 mm, de breedte van de planken is variërend van 10 cm tot 20 cm en de lengte varieert van 150 cm t/m 300 cm. De planken kunnen gekantrecht, op dikte geschaafd en geborsteld worden geleverd. De actuele prijs staat vermeld in het productblad, de snelkoppeling is hieronder te vinden.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in painted barnwood planken? Neem dan gerust contact met ons op! Voor meer informatie kunt u ons ook contacteren of het productblad downloaden.