Barnwood Toronto

Dit stoer, verweerd hout, draagt een verhaal met zich mee en geeft een rustieke en natuurlijke look & feel aan elk interieur.

Barnwood pine en hemlock Toronto

Barnwood pine en hemlock Toronto is een zeer exclusief product, dat nauwelijks te krijgen is in Nederland. Wij importeren deze exclusieve houtsoort (Pine & Hemlock) zelf uit Canada en de V.S., het barnwood is daar afkomstig van eeuwenoude schuren. Het barnwood is door weer en wind getekend (weathered), dit geeft het hout een uniek karakter, een stoere verweerde uitstraling.

 

Kortom het barnwood draagt een verhaal met zich mee en geeft een rustieke en natuurlijke look & feel aan elk interieur. Dit product is uitermate geschikt voor binnen toepassingen en kan zowel grijs/bruin als geborsteld worden toegepast. Als het hout geborsteld wordt krijgt het zijn originele houtkleur terug, zonder dat het karakter wordt aangetast.

 

De planken zijn grijs of bruin en hebben een dikte van tussen de 15 mm en 25 mm, de breedte van de planken is variërend van 10 cm tot 30 cm en de lengte varieert van 150 cm t/m 350 cm. De planken kunnen gekantrecht, op dikte geschaafd en geborsteld worden geleverd. De actuele prijs staat vermeld in het productblad, de snelkoppeling is hieronder te vinden.

 

Interesse in onze maatwerkmeubels? Neem dan gerust een kijkje op www.robuustmaatwerk.nl